Što je IBS institut?

Točka na i 30-godišnje potrage za kvalitetnijim životom. Spoj osobne borbe, iskustva, znanja i prakse u borbi protiv „tihe bolesti“ zvane IBS. 

Imate probavne smetnje, nema liječnika kod kojeg niste bili, svi vam kažu da je sve u redu, pripišu hrpu lijekova i zaključe da „ipak niste ludi“. Zvuči Vam poznato? 

Sve sam to prošla i osjetila na vlastitoj koži. U doba kad nutricionizam nije bio niti priznat kao znanstvena grana. 

Danas je nutricionizam toliko širok pojam, znanstvene spoznaje se mijenjaju svaki dan. Svaka bolest ima specifičnu dijetoterapiju i ako želiš biti uspješan i poboljšati kvalitetu života smatram da se moraš specijalizirati za jednu granu nutricionizma. Iz tog uvjerenja je nastao ovaj portal. 

Portal za Vas, koji patite u tišini a to ne trebate. Stvoren je da bi pretočio svo znanje koje imamo kao profesionalci sa empatijom, jer sam prošla isto što i Vi. 

Trebalo je proći više od 70 godina da se IBS shvati kao ozbiljno stanje koje narušava kvalitetu življenja a neprepoznat u određenim situacijama izaziva i posljedice koje se manifestiraju kroz razne kronične bolesti. Od anksioznosti do bolova u mišićima pa na dalje…

Krenite s nama na ovaj put, postanite sretniji i shvatite da niste sami. 

Portal će Vas informirati o svim novostima vezanim za liječenje IBS-a, imat ćemo edukativni dio u koje ćemo ugošćavati specijaliste kolege, od liječnika, psihoterapeuta pa do eksperata koji će Vam pomoći kako da se nosite sa stresom. 

Naravno, ono što je bitno, pomoći ćemo Vam kako promijeniti prehranu, naučiti Vas kako živjeti sa Vašim simptomima i kako ih kontrolirati. 

Grupna savjetovanja, individualna savjetovanja, recenzije proizvoda, certifikacija proizvoda…sve će Vam biti na raspolaganju. 

Sretno nam!

Vaša voditeljica projekta:

Ivana Maršan Jukić, mag.nutr.

Borac sa IBS-om već 30 godina

Licencirani nutricionist od strane Monash sveučilišta iz Australije, prvog znanstvenog tima koji se uhvatio u koštac sa ovim velikim problemom.

IBS Institut